images/stories/logosait_new.jpg

 

У Чорнобильській зоні затримали чотирьох "туристів"

У Чорнобильській зоні затримали чотирьох  туристів
Фото: dpsu.gov.ua
У Чорнобильській зоні затримали сталкерів

Громадяни Білорусі та України проникли в закриту зону в пошуках екстремального туризму. Їх затримували спільно прикордонники і поліцейські.

У Київській області прикордонники Житомирського загону спільно з Нацполіцією затримали чотирьох осіб, які незаконно проникли в зону відчуження. Про це у вівторок, 22 травня, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Правопорушниками виявилися двоє наших співвітчизників і двоє громадян Білорусі. Шукачі пригод потрапили в Чорнобильську зону з метою екстремального туризму", - повідомляють прикордонники.

За порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення, стосовно правопорушників складено протоколи.

Як повідомлялося, місяцем раніше в Чорнобильській зоні затримали інших чотирьох сталкерів. Всі четверо були громадянами України.

Нагадаємо, 11 квітня 2018 року поліцейські виявили в Прип'яті двох сталкерів-іноземців. Ці громадяни інших країн 22 і 25 років прибули в Україну поїздом з Москви і на території України перебували законно.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер