images/stories/logosait_new.jpg

 

"Медобори" втретє поспіль перемогли у ветеранському чемпіонаті

"Медобори" втретє поспіль перемогли у ветеранському чемпіонаті

У третьому турі ветеранського чемпіонату Тернопільської області "Медобори" з Гусятинського району на власному полі зуміли перемогти діючого чемпіона – колектив "Ветеран" (Тернопільський район) – 1:0, повідомляє ФФТО.

Гол, який вирішив долю матчу було забито на початку другого тайму. Ігор Балук пробив з-за меж карного майданчика, голкіпер гостей Руслан Рожук не втримав м’яча в руках і того у сітку добив Ігор Кріль.

Ця перемога "Медоборів" стала третьою поспіль на старті нового ветеранського чемпіонату. Чи залишиться команда з Гусятинщини на першому місці, залежатиме від результату іншого матчу 3-го туру "Агропродсервіс-Ветеран" – ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт". Про його результат повідомимо пізніше…

"Медобори" (Гусятинський район) – "Ветеран" (Тернопільський район) – 1:0 (0:0)

19 травня. Зелене. Сільський стадіон. 50 гл. +18 град.

Арбітр: Іван Сокіл (Тернопіль).

"Медобори": Ковальчук, Бігун, Ваверчак, Комасюк, Сагайдак, Гуменюк-к, Кузишин, Балук, Трач, Вибираний, Кріль. Заміна: Білінський, Деревяженко, Остафійчук, Окрушко, Процків.

"Ветеран": Рожук, Кашицький, Кубішин, Безубко, Сенетела, Снітинський, Ткаченко, Яцина-к, Стець, Сушка, Капуста. Заміна: І. Бендесюк, Грицишин, Думанський.

Гол: Ігор Кріль (52).

Попереджений: П. Білінський (7).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер