images/stories/logosait_new.jpg

 

OOMPH! повертається в Україну з великим виступом

Зірки світової метал-сцени - знаменитий німецький рок-гурт OOMPH! оголошений хедлайнером музичного фестивалю Файне Місто, який відбудеться 19-22 липня 2018 року на тернопільському іподромі.

Oomph! -  відомий німецький індастріал-метал гурт. Загалом в арсеналі колективу 12 студійних альбомів і кілька десятків хітів, таких як Labyrinth, Augen Auf!, Gott ist ein Popstar та багато інших. Сингли та альбоми гурту регулярно потрапляли на найвищі сходинки чартів Німеччини, Австрії та Швейцарії. А у 2006 році  композиція Wach auf! стала саундтреком до фільму «Чужий проти Хижака 2».

«Гурт дуже популярний в Україні, завжди збирає повні зали на своїх сольних виступах. Склалося так, що два роки в Україну не приїжджали і нам пощастило, що їхнє довгоочікуване повернення відбудеться саме на головній сцені фестивалю Файне Місто», - розповідає організатор музичного фестивалю Ростислав Плахцінський.

Після оголошення хедлайнера соціальні мережі буквально «вибухнули» коментарями: «УРА! Так тримати», «Легендарна банда! Файне, так тримати!», «Воууууу. Двііж, двіж двіж», «Ще один + щоб поїхати на Файне Місто)». Якщо ви разом з тими відвідувачами фестивалю, які чекали на OOMPH! в Україні, то купити квитки можна тут: http://fainemisto.com.ua/tickets/

Нагадуємо,  що хедлайнерами музичного фестивалю Файне Місто став один з найуспішніших фінських гуртів в історії – Rasmus та рок-діва Tajra Turunen. Окрім того, цього року Файне Місто презентувало абсолютно нову концепцію  фестивалю - це в прямому сенсі Місто Вільних Людей з власною архітектурою, законами, органами місцевого врядування та святами.

Також це єдиний український фестиваль, що входить в асоціацію європейських фестивалів і займає передові місця в списку кращих літніх оупен-ейрів країни, на який з нетерпінням очікують цілий рік тисячі фестивальників. Більше про креативні новації на фестивалі Файне Місто можна знайти на сторінці http://fainemisto.com.ua/


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер