images/stories/logosait_new.jpg

 

Хороший слух- висока якість життя!

Людина з порушенням слуху чує всі звуки приглушено. Їй здається, що всі навколо говорять занадто тихо і нерозбірливо. Найчастіше слабочуючі люди стикаються з проблемами спілкування і часто позбавлені можливості насолоджуватися повноцінним, насиченим життям. Втрачається авторитет на роботі, порушується спокій в родині.

Завдяки останнім інноваціям в області цифрових технологій створені слухові апарати (СА) нового покоління. Цифровий слуховий апарат  призначений для того, щоб приносити радість спілкування, і одержати переваги в сприйнятті звуків - усунення небажаних шумових фонів і покращити чіткість мовлення.

Не можна не сказати і про існуючий психологічний бар'єр, подолати який багатьом досить важко: «Як я буду ходити з слуховим апаратом? Всі ж побачать це і стануть вважати мене не таким як усі! »

Це омана! Повірте, немає причин соромитися. Сьогодні  вже ніхто не переймається через те, що потрібно носити окуляри. Що ж стосується сучасних слухових апаратів, то вони настільки непомітні, що оточуючі і не здогадаються, що ви носите слуховий апарат.
У всякому разі, набагато гірше весь час перепитувати і багато упускати в бесіді.

Сучасні цифрові слухові апарати - це справжні інтелектуальні системи, які завдяки системам придушення шумів і виділення мови вміють відрізняти людський голос від непотрібного навколишнього шуму, самостійно підсилювати корисний сигнал і пригнічувати інші. Рівень гучності автоматично налаштовується 32 тисячі разів в секунду, забезпечуючи комфортний звук в будь-якій акустичній обстановці.
Маленький процесор в слуховому апараті робить велику роботу.

СЛУХОВІ АПАРАТИ - «НЕВИДИМКИ»
Внутрішньовушні слухові апарати. Внутрішньовушні цифрові слухові апарати  забезпечують максимальний комфорт і малопомітність для оточуючих. Досягається це шляхом індивідуального виготовлення корпусу внутрішньовушного слухового апарату за зліпком вушної раковини пацієнта. Внутрішньовушний слуховий апарат практично повністю знаходиться всередині слухового каналу.


ЛОР центр слуху

Професійний підхід у лікуванні вуха, носа, горла, корекція слуху за допомогою слухових апаратів від найкращих виробників.

м. Тернопіль, вул. Злуки, 8 (навпроти Універсаму)
Працюємо тільки за попереднім записом!
Телефони для запису:
095-574-73-73
067-317-41-27
0352- 40-47-48
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
www.lorcentr.com.ua


Тернопільський центр корекції слуху
- Перевірка слуху
- Безкоштовна консультація з приводу корекції слуху
- Слухову апарати
- Батарейки до слухових апаратів

Чекаємо вас за адресою:
м. Тернопіль, вул. Старий Ринок, 1, оф. 24 (поруч готелю Тернопіль)
Попередній запис за телефонами:

0352-40-48-49, 098-769-85-20, 050-257-20-74
Деталі на сайті: слух.укр


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер