images/stories/logosait_new.jpg

 

У Галицькому коледжі ім. В’ячеслава Чорновола відбулася презентація проекту «Через шлунок до спільної Європи без кордонів»

Відбулася презентація Міжнародного молодіжного проекту «Через шлунок до спільної Європи без кордонів», метою якого є підтримка польсько-німецьких зустрічей молоді зі студентством України.

Проект тристороннього обміну молоді країн Європи триватиме у Тернополі до 3 червня. Протягом цих днів Галицький коледж гостинно прийматиме студентів з польського міста Збоншинь та німецького – Верден. Під час презентації учасників проекту привітав очільник Тернополя Сергій Надал.

«Галицький коледж ім. В’ячеслава Чорновола підпорядкований міській раді та фінансується з місцевого бюджету, а оскільки у Тернополі зараз є потреба фахівців у галузі громадського харчування, тому, щоб забезпечити студентам якісне навчання даного спрямування, з бюджету міста були виділені кошти для придбання необхідного сучасного обладнання, яке сьогодні також використовується для спільного європейського проекту, – відзначає Сергій Надал. – Сподіваюся, даний проект не лише покращить мовне спілкування між студентами Польщі, Німеччини та України, а також дозволить нашим студентам почерпнути європейський досвід освіти».

До слова, Галицький коледж – єдиний навчальний заклад України, який бере участь в даному проекті. Сам обмін відбудеться між навчальними закладами, які здійснюють підготовку фахівців за спеціальністю «Кухар, бармен, офіціант» з метою співпраці у доступних освітніх проектах та спільних ініціатив у галузі освіти та співпраці України та Євросоюзу.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер