images/stories/logosait_new.jpg

 

Військовослужбовців Тернопільщини забезпечать новими гуртожитками

armyБудівництво понад 90-ти гуртожитків для військових планують розпочати у першій половині 2018 року і ще стільки ж — в другій половині наступного року. Про це повідомив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.
«Сьогодні вирішується надважлива складова соціального облаштування українських військовослужбовців. Наші захисники повинні мати комфортні умови життя у своїх постійних місцях дислокації. Ми поступово робимо кроки, що наближують нас не лише до повного відродження української армії, а й цілковитої перемоги над російським загарбником та відновлення  територіальної цілісності нашої держави», — наголосив очільник області.
Крім цього, ще декілька житлових приміщень для військовослужбовців Тернопільщини забезпечать у рамках Плану реалізації Доручення Президента України по будівництву гуртожитків для Збройних сил України. Мова йде про спорудження 184-ох житлових комплексів для 23-ох тисяч військовослужбовців-контрактників ЗСУ, повідомляють в Міністерстві оборони України.
Кожен майбутній гуртожиток — це двохповерхова будівля, розрахована на 120 військовослужбовців. Будівництво вже розпочалося на територіях військових містечок 21-ї області України. На Тернопільщині побудують 7 таких гуртожитків, у яких проживатимуть 875 військовослужбовців. Загалом на реалізацію вказаного проекту передбачено 2,6 млрд грн.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер