images/stories/logosait_new.jpg

 

До Дня захисту дітей – школярі завітали у податкову

Уже традиційно, до Дня захисту дітей, у Тернопільську об’єднану державну податкову інспекцію  податківці запрошують у гості учнів школи № 25.

Цьогоріч інспекцію відвідали діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти-сироти, напівсироти й діти, батьки яких визнані учасниками АТО.

Головний державний інспектор з питань організації роботи ТОДПІ Павло Копча розповів про функції Державної фіскальної служби та особливості роботи Тернопільської ОДПІ. Провів пізнавальну екскурсію у Центрі обслуговування платників, де діти познайомились з роботою фахівців інспекції та, навіть, спробували себе у ролі податкових інспекторів. У Галереї робіт учасників Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей», школярі відшукали роботи учнів своєї школи, а також відвідали музей податкової служби. Школярам було цікаво довідатись як працювали податківці десятки років та якими приладами вони користувались у своїй роботі.

Спонсори привітали дітей зі святом та запросили до святкового столу в одному із закладів Тернополя.

Важливо зазначити, що такі зустрічі зближують молоде покоління з державними органами, сприяють розвитку патріотизму та розвивають податкову культуру сучасної молоді. Таким чином формуючи свідомих платників податків.

За матеріалами роботи Тернопільської ОДПІ


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер