images/stories/logosait_new.jpg

 

Мінекономрозвитку та GIZ запрошують до участі у проекті технічного співробітництва «Консультування підприємств щодо енергоефективності»

Проект двостороннього технічного співробітництва Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (Мінекономрозвитку) та німецької федеральної компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH «Консультування підприємств щодо енергоефективності» запрошує промислові підприємства взяти участь у пілотних проектах з метою скорочення своїх енерговитрат та підвищення енергоефективності й конкурентоспроможності. Пілотні проекти впроваджуватимуться у три етапи, під час яких компанії отримають:

  1. Детальний енергоаудит, що міститиме перелік економічно та технічно доцільних енергозберігаючих рішень для конкретних підприємств;
  2. Готові до фінансування енергоефективні проекти на основі енергоаудитів з чітким планом впровадження економічно доцільних енергозберігаючих заходів;
  3. Інжиніринговий та консультативний супровід у реалізації проектів, розроблених на попередньому етапі.

Мінекономрозвитку та GIZ запрошують до участі у пілотних проектах компанії, що працюють у наступних економічних галузях:

- Хлібопекарська галузь

- Молочна галузь

- Машинобудування

- Виробництво неметалевих будівельних матеріалів

Для участі у проектах компаніям необхідно подати заявку. З-поміж поданих заявок GIZ обере до 15 виробничих одиниць різної структури та розміру від кожної галузі для участі у пілотних заходах. При цьому перевага надаватиметься тим підприємствам, які мають високий потенціал енергозбереження, і які застосовують процеси та об'єкти, що є типовими для зазначених галузей в Україні.

Участь для зацікавлених компаній є безкоштовною. Всі компанії-учасники сплачують тільки власні витрати.

Остаточний термін подання заявок 22 червня 2018 р. Публічна презентація результатів та огляд уроків, отриманих за результатами 1 етапу відбудеться уже в листопаді/грудні 2018 р.

У разі виникнення питань, звертатися до Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за телефонами: +38 044 594 07 63, +38 050 541 82 92, факс: +38 044 594 07 64.

Контактна особа: Наталія Усенко - радник з технічних питань Проекту. Електронна адреса:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Адреса GIZ, проект «Консультування підприємств щодо енергоефективності»: вул. Антоновича (Горького), 16 б, м.Київ 01004.

 

Довідка: «Консультування підприємств щодо енергоефективності» проект технічного співробітництва з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України (Мінекономрозвитку), що впроваджується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH починаючи з березня 2017 року на замовлення Федерального міністерства економічного розвитку та співробітництва Німеччини (BMZ). Проект сприяє досягненню стратегічної цілі Мінекономрозвитку – підвищення ефективності використання ресурсів у виробничих галузях української економіки.

rada.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер