images/stories/logosait_new.jpg

 

Мейхер показала вагітну себе та поміркувала про дітей-індикаторів

Співачка Надія Мейхер вирішила згадати той прекрасний період, коли вона готувалася привести в цей світ нове життя. Вона запостила в своєму Instagram фото, на якому перебуває на 4-му місяці вагітності донькою Ганною.

36-річна Надя, в якої також є донька Марія та старший син Ігор, якого вона називає "моя гордість, мій прекрасний геній, мій друг, моя любов", звернулася до всіх батьків. Вона порадила їм мати терпіння та приймати своїх нащадків у горі та радості, говорити з ними, адже лише так ті навчаться жити, а не існувати.

"І якщо вам здається, що ви запізнилися, це не правда. Поки ми дихаємо, ніколи нічого не пізно", - запевнила Мейхер.

Мейхер чогось згадала себе вагітну. Хоче ще?

На думку Надії, батьки мусять цікавитися захопленнями дітей, навіть якщо вважають їх дурнею. Адже для них вони так само важливі, як для батьків - їхня професія.

"Дайте своїм дітям можливість помилятися якомога раніше, набиратися свого особистісного досвіду. Тоді, будучи дорослими, вони не скоять фатальних помилок, тоді в дорослому житті їм не треба буде витрачати час на пізнання себе через різного роду пороки", - переконана співачка.

"І памятайте: наші діти - не наша власність... Вони нам нічого не винні. Діти приходять у наше життя, щоби навчити нас: любити без претензій, мислити тверезо, чинити мудро... Діти - це наші індикатори. Якщо ви чекаєте від них чогось, покажіть, як це виглядає, як це проявляється... Вивчаючи своїх дітей, ви краще пізнаєте себе! Тож поможіть одне одному...", - закликала Мейхер.

Як відомо, батько Ігора - віце-президент Федерації боксу Києва Олександр Ліщенко, у кримінальних колах відомий як "Ліча". А донечок Надія народила в шлюбі з російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим.

Фото з Instagram Мейхер

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер