images/stories/logosait_new.jpg

 

Мерайя Кері зізналася в низькій самооцінці та купаннях у молоці

Американська співачка Мерайя Кері запевняє, що більшість міфів про її зіркові забаганки - лише міфи, і що насправді вона не така "примадонна", якою її вважають. А ще у неї низька самооцінка.

Про це Кері розказала в інтерв'ю The Guardian.

Наприклад, у 2009-му році ходили чутки, що в своєму райдері Мерайя вказала 20 білих кошенят і 100 білих голубів.

"Ні, 20 котів - це цілковита брехня. Я не кошатниця. У мене нема жодного кота", - прокоментувала співачка.

А от одну екстравагантну примху зірка таки має. Мерайя зізналася, що час від часу приймає ванни з холодного молока, це одна з її процедур краси.

Мерайя Кері купається в молоці

"У мене дуже низька самооцінка. Я подобаюся собі, коли записую пісню і потім слухаю її і всім задоволена. Є відчуття досягнення в роботі", - поділилася Кері.

На думку зірки, коріння біполярного розладу, на який вона страждає, може ховатися десь у її дитинстві. Адже вона була дитям від міжрасового шлюбу, в в ті роки це було нелегко. Мерайя згадала, як у дитинстві до неї в гості прийшла подружка і розплакалася, перелякавшись її темношкірого батька.

"У мене завжди були проблеми зі сном. Пригадую, мені було років шість, і я не могла заснути. У домі завжди щось відбувалося, коли я була маленька, тож я ніколи не почувалася в безнеці. Гадаю, тоді це почалося", - зазначила артистка.

Доводилося Мерайї особисто стикатися й із харасментом.

"Так само, як і з іншими проблемами, я справлялася з таким, перетворюючи негатив на позитив. Навіть якщо це просто втеча від неприємного моменту", - зазначила вона.

Нагадаємо, колишня менеджерка та колишня подруга Мерайї звинувачує її саму в сексуальних домаганнях. Раніше ж проти співачки позав позов начальних охоронної компанії, з якою вона працювала. Він теж закидає Кері харасмент.

Фото з Instagram Кері

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер