images/stories/logosait_new.jpg

 

Решітки вуличної зливової каналізації зловмисники здавали на металобрухт

resh-2«Двоє невідомих намагаються викрасти каналізаційну решітку на вулиці»  – таке повідомлення поступило до чергової частини Тернопільського відділу поліції від місцевого мешканця. Крадіїв поліцейські спіймали на гарячому.

Працівники слідчо-оперативної групи виїхали на місце події. Зловмисники саме намагалися повантажити металеву решітку в багажне відділення таксі. Злодії викрали люк поблизу проїжджої частини, не замислюючись над тим, що їхні дії можуть наробити лиха водіям та пішоходам.

Підозрюваних доправили до відділу поліції. Обоє чоловіків – мешканці обласного центру, один працює таксистом, а інший, який і задумав протиправне, такий спосіб заробітку використовує не вперше. Чоловік в минулому вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

У ході досудового розслідування було встановлено, що зловмисники причетні не тільки до цього злочину. Крадіжка решіток зливової каналізації в дворі однієї з багатоповерхівок на масиві Дружба – їхніх рук справа. Вартість завданих збитків оцінено у понад десять тисяч гривень.

Триває досудове розслідування кримінального провадження розпочатого за статтею 185 ККУ.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер