images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополянам покажуть “медичну” виставу з сюрпризами

16 червня в Тернопільському обласному українському драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбудеться прем’єра вистави «Суто сімейна справа». Прем’єру вирішили приурочити Дню медичного працівника.

У виставі буде чимало несподіванок, оскільки сюжет динамічний, – каже режисер-постановник В’ячеслав Жила.

«Виставу простою не назвеш, оскільки це комедія, а гра в комедії не може бути простою. Ми працюємо над нею до двох місяців. Проте не можемо сказати, що вже все досконало. Кожного разу актори будуть вдосконалюватися, коли виходитимуть на сцену», – додає В’ячеслав Жила.

У виставі «Суто сімейна справа грають» актори грають медиків. Відтак вони сподіваються, що фахівців медичної галузі це має зацікавити. Сюжет вистави розпочинається з ​​конференції в центральній лондонській клініці. Там  вирує плутанина і суєта. Лікар Девід Мортімер потрапив у делікатну ситуацію. Гріхи молодості не минули даремно, і ось з’являється дорослий син, який намагається познайомитися з татусем. Щоб зберегти шлюб, службове становище, кар’єру герой мусить безперервно викручуватися. Відтак сюжет передбачає ряд несподіванок, а також сюрпризів з переодяганням.

Українською мовою п’єса вперше перекладена народним артистом України Іваном Ляховським.

Софія Романська

zz.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер