images/stories/logosait_new.jpg

 

Королева вважає, що Маркл потрібна "тверда рука"?

Подейкують, королева Великобританії Єлизавета ІІ не в захваті від вибору свого онука, принца Гаррі, але вирішила особисто взятися за вишкіл його новоспеченої дружини.

Її Величність вважає, що Меган Маркл, американці, ще й актрисі, потрібна "тверда рука".

Такою точкою зору поділилася з People письменниця Інгрід Сюард, авторка однієї з неофіційних біографій королеви.

"Королева знає про потенційні небезпеки того, коли нові члени королівської родини не мають руки, яка їх скеровує. Вся справа в монархії. Вона не може розраховувати, що Меган знатиме все, коли їй того не показуватимуть", - вважає експертка.

Єлизавета вирішила особисто зайнятися вихованням нової "онуки"?

"Вона не хоче, щоби 70 років сумлінної праці були змарновані. Я впевнена, вона вважає, що Меган у цей перший час потрібна тверда рука", - додала вона.

Через кілька днів Маркл на королівському потязі The Royal Train, на якому мають право подорожувати лише старші члени королівської сім'ї, вирушить із Єлизаветою до Чешира, де вони візьмуть участь у відкритті моста, зустрінуться з місцевими школярами та побувають у театрі. Зі слів колишнього прес-секретаря Єлизавети, Чарльза Енсона, це буде "тренінг" для Меган.

"Ініціатива (поїздки) мала надійти від королеви. Меган чи Гаррі про таке не просили б. Це дуже цікавий крок", - зазначив історичний консультант серіалу "Корона" Реберт Лейсі.

На його думку, Єлизавета ІІ замислила, не афішуючи цього, здійснити "модернізацію монархії".

Нагадаємо, свого часу Її Величність звеліла Кейт Міддлтон змінити гардероб і почати носити довші спідниці. Адже було кілька випадків, коли вітер привселюдно оголював стегна дружини принца Вільяма.

Фото з Twitter британської королівської родини

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер