images/stories/logosait_new.jpg

 

Стартував «робочий» сезон квартирних злодіїв

Kradizhka-viknoЗакінчується перший тиждень літа і працівники управління поліції охорони в Тернопільській області вирішили  нагадати про безпеку.  Літо – це не тільки тепла і радісна пора, котра асоціюється з відпочинком, морем і розвагами. Для “квартирних” злодіїв  літо – це  “робочий” сезон, пора, коли вони по-особливому активізовуються.

“Домушники” знають, що дуже багато людей їдуть у відпустки чи просто на вихідні відправляються за місто, а тому виходять на свій промисел.

Пам’ятайте, спокій коштує значно дорожче, ніж броньовані двері чи новітні замки вхідних дверей. Тому, якщо Ви не певні у протизламності замків, слід звернутися в Управління поліції охорони. Фахівці подбають про те, щоб забезпечити надійне збереження вашого майна!

Поліція охорони – професійна спеціалізована охоронна структура, яка понад 65 років захищає майно громадян. Поліція охорони має значний матеріально-технічний потенціал: пульти централізованого спостереження, сучасні засоби зв’язку, парк спецавтомобілів, вогнепальна зброя.

Начальник Управління поліції охорони в Тернопільській області, майор поліції Роман Лихота зазначає, що коефіцієнт надійності охорони протягом багатьох років залишається стабільним і становить 99.9%. Поліція охорони – єдина в Україні охоронна структура, працівники якої мають визначені законом права та повноваження на озброєну охорону та застосування владних функцій щодо правопорушників.

- На жаль, майже будь-які двері можна відімкнути за кілька хвилин звичайними господарськими інструментами. Різниця полягає лише в часі та кількості шуму, – розповідає Роман Лихота. – Є комбіновані датчики, які одночасно реагують на розбиття скла, відкриття дверей та рух. За сигналами наші співробітники бачать, з якої сторони заходити у квартиру чи приватний будинок, де блокувати вхід. Оперативний приїзд (3-5 хв.) озброєного наряду реагування поліції охорони дасть змогу піймати злочинця «на гарячому».

Якщо ж Ви ще не зважились віддати до рук професіоналів захист свого помешкання від злодіїв, пропонуємо перелік місць, куди не слід ховати гроші і цінності, адже там їх крадії шукатимуть у першу чергу.

Топ найбільш небезпечних схованок:
1. У ящиках комодів, стінок, письмових столів, скриньках, музичних інструментах.
2. Серед одягу – у шафах або у корзинах з брудною білизною, у кишенях старих пальто, у підкладці піджаків, у шкарпетках.
3. У книгах, компакт-дисках, відеокасетах.
4. Під матрацом.
5. За дзеркалами, картинами, настінними килимами.
6. У бачку унітаза.
7. На кухні: у холодильнику, у ємностях з-під крупи, у духовці.
8. На антресолях.
9. В аудіо- та відеоапаратурі, побутовій техніці.
10. У підлозі і за шпалерами.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер