images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відбувся перший чемпіонат з пляжного самбо

Перший турнір з пляжного дитячого самбо стартував у Тернополі на пляжі «Циганка». У змаганнях взяло участь більше сотні дітей з Тернополя і Києва.

Турнір з пляжного самбо стартував о десятій годині. Усіх учасників поділили на три вікових групи. «Сьогодні змагаються юні спортсмени, які займаються вільною боротьбою, а також безпосередньо самбо. Змагання відбуваються на піску. Перемагає той, хто першим зробить кидок. Все проходить досить активно та азартно», – каже виконавчий директор Тернопільського обласного осередку Національної федерації самбо України Віталій Гнатишин.

Серед учасників – тернополяни, а також гості зі столиці.  «Самбо – це моє улюблене заняття. Я займаюся цим вже більше року. Кожного разу стараюся вдосконалювати свої навички. А ці змагання для мене перші. Тому це як екзамен, перевірка того, чому вчився», – додає дванадцятирічний Єгор з Тернополя.

Організатори змагань розповідають, що Тернопіль – друге місто в Україні, де проводиться чемпіонат із цього виду спорту. У майбутньому планують всеукраїнський чемпіонат за участю представників з усіх регіонів.

Софія Романська


zz.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер