images/stories/logosait_new.jpg

 

У неї щодня судоми. Допоможіть зібрати кошти на лікування Вікторії Павлік

23Допомоги на лікування потребує 8-річна Вікторія Павлік з Волинської області. Дитина бореться одразу з кількома важкими хворобами. Мама дівчинки в розпачі, вона звертається до тернополян з проханням допомогти вилікувати дитину.

Вікторія – одна з трійнят, що народилися у родині Павліків. З братом та сестричкою все добре, а от Вікторії поставили страшний діагноз: дитячий церебральний параліч, подвійна гепіплигія. Когнітивна недостатність, симатоматична епілепсія, субарахноїдальна кіста лобно-тім’яних ділянок обох півкуль головного мозку, внутрішня компенсована гідроцефалія. Дівчинка не ходить, у неї трапляються епілептичні напади. Батьки Вікторії збирають кошти на операцію в Ізраїлі – потрібно 100 тисяч доларів. Наразі зібрана лише невелика частина цієї суми. Проте зараз дитині погіршало і їй терміново потрібна реабілітація в Трускавці, яка коштує 50 тисяч гривень. – Їй дуже важко, щодня судоми. Мусимо їхати на реабілітацію, щоб хоч трохи її підтримати, – каже мама дівчинки Леся Павлік і благає про допомогу, пише “20 хвилин”.

Довідка

Якщо вам небайдужа доля8-річної дівчинки, можете переказати кошти на лікування за реквізитами: рахунок ПриватБанку 5168 7427 1002 1423, мама Павлік Леся Олексіївна (097 873 16 63).

Джерело: 20 хвилин

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер