images/stories/logosait_new.jpg

 

"ДСО-Поділля" впевнено переміг ФК "Козова"

"ДСО-Поділля" впевнено переміг ФК "Козова"

Команда "ДСО-Поділля" доволі впевнено здобула перемогу над до останнього часу непоступливим ФК "Козова" – 3:0. Сталося це 10 червня у 7-му турі вищої обласної ліги.

Граючий головний тренер "ДСО-Поділля" Андрій Гринченко став автором першого м’яча в матчі. Гості отримали право на пробиття штрафного удару метрів за 20-ть від лінії воріт. Гринченко завдав сильного удару в кут, де власне мав стояв голкіпер козівської команди Андрій Северин, але той невдало розмістився і м’яч попри саму стійку залетів у сітку (0:1). На початку другого тайму після подачі кутового голкіпер вибив м’яча не так далеко, як би хотілося і лівий півзахисник гостей Станіслав Скибіцький обвідним ударом удруге змусив Северина виймати м’яча з сітки воріт (0:2). А в компенсований час гості розіграли швидку триходівку, яка принесла їм результат. Лівий краєм пройшов Скибіцький та відпасував м’яча на кут штрафного майданчика Віктору Дорофею. Той скинув м’яча під удар Валентину Білику, що тільки-но відновився від травми, котрий злету точно пробив у дальню "шістку" (0:3)….

ФК "Козова" – "ДСО-Поділля" (Тернопільський район) – 0:3 (0:1)

10 червня. Козова. Селищний стадіон. 150 гл. +29 град.

Судді: Ігор Гарас (Бережани), Артем Карапетян (Тернопіль), Роман Островський (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Іван Будівський (Теребовля).

ФК "Козова": Северин, Данилюк, Павелко (Захарчук, 56), Клочак (Бобко, 80), Фрейнак, Мартинюк-к, Глухан, Т. Шимонович (Р. Гаврилюк, 56), Долинний, Молінський (Я. Мельник, 56), Карабін (М. Мельник, 61).

"ДСО-Поділля": Чернятинський, Кормило-к, Скобляк (Стецюк, 82), Андрій Гринченко, Алексевич, Скибіцький, Мищишин, Левчик, Сорочан (Дорофей, 85), Швець (Лема, 62), Шелія (Білик, 62).

Голи: Андрій Гринченко (13), Станіслав Скибіцький (53), Валентин Білик (90+5).

Попереджені: Ю. Клочак (12), В. Бритковський (12), П. Данилюк (67), В. Левчик (75), Р. Гаврилюк (82).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер