images/stories/logosait_new.jpg

 

Поразка Енджі: суд наказав Джолі піти на поступки Пітту в питанні щодо дітей

Американській акторці Анджеліні Джолі, котрій після розриву з Бредом Піттом вдалося вибороти собі право першорядної фізичної опіки над їхніми шістьма дітьми, доведеться піти на суттєві поступки.

На думку суду, ситуація "відсутності стосунків із батьком", котру створила Енджі, може завдати шкоди Меддоксові, Паксу, Захарі, Шайло, Ноксу та Вів'єн.

Про це повідомляє видання The Daily Mail, яке ознайомилося з офіційними документами по цій справі.

Найстаршому з дітей, 16-річному Меддоксу буде надано право самому вирішувати, скільки часу він бажає проводити з кожним із батьків. Що стосується молодших дітей, то суд наказав Джолі та Пітту, за допомогою психологів, узгодити графік на літо, який дозволить дітям бути не лише з мамою, а й із татом.

Також Анджеліну зобов'язали надати ексові номер телефону кожного з дітей, щоби вони могли телефонувати одне одному та обмінюватися повідомленнями. Зміст цих розмов актриса не контролюватиме. У ті періоди часу, коли діти будуть у Бреда, матері дозволяється телефонувати їм лише один раз на день.

Бред Пітт святкує маленьку, але перемогу

Анджеліна Джолі наразі перебуває в Великій Британії на зйомках продовження "Малефісенти", тож заради побачень із дітьми Піттові доведеться кілька разів упродовж літа приїжджати до Лондона, але й до Лос-Анджелеса на деякий час він теж зможе їх забрати. Від актора вимагається, щоби під час перебування в Америці сини та дочки відвідували лікарів та психологів, і щоби вони повернулися до матері у визначений термін. Дорожні витрати оплачуватиме Пітт.

Наступне судове засідання з питання опіки над дітьми відбудеться 13-го серпня.

"Якщо молодші діти продовжать бути ізольованими від батька, та залежно від обставин цієї ситуації, може вийти так, що час, який вони проводять із Джолі, буде скорочено, і може вийти так, що суд передасть першорядну фізичну опіку Пітту", - попередив суд.

Нагадаємо, подейкують, що Меддокс уже висловив своє бажання надалі жити з батьком.

Як відомо, причиною того, що "перший раунд" у питанні опіки над синами та доньками вдалося виграти Джолі, була пиятика Пітта і те, що його звинувачували в агресії по відношенню до дітей. Одначе доказів того, що актор справді чинив сімейне насильство, не знайшло навіть ФБР. А залежність від алкоголю кінозірці вдалося подолати.

Фото з Instagram

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер