images/stories/logosait_new.jpg

 

Близько 13 млн грн виділено з міського бюджету на будівництво у Тернополі мультиспортивного комплексу «Палац спорту»

У Тернополі тривають підготовчі роботи до будівництва багатофункціонального «Палацу Спорту» на проспекті Злуки, 3а (колишній стадіон «Текстерно»). Наразі здійснюється оформлення усієї необхідної документації, відтак будівельні роботи заплановано розпочати ще до кінця 2018 року.

Нагадаємо, відповідно до результатів засідання міжвідомчої комісії з відбору об'єктів для надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво/реконструкцію палаців спорту, Тернопіль посів 2-ге місце у рейтингу міст, що подавали власні проекти на конкурс, який проводився Міністерством молоді та спорту України.

«Від початку року ми брали активну участь у різноманітних конкурсах, та співпрацювали зі спортивними федераціями, щоб отримати право на будівництво спорткомплексу, і ось нещодавно Тернопіль виборов право на зведення сучасного мультиспортивного комплексу з трибунами та паркінгом, отримавши субвенцію з державного бюджету у розмірі 27 млн. грн, - зазначає очільник Тернополя Сергій Надал. - Ще 13 млн. грн на його будівництво виділено з міського бюджету. Оскільки загальна вартість робіт становить близько 100 млн. грн, тому ми сподіваємося на майбутнє співфінансування з державного бюджету, а також обласного».

Сучасний мультиспортивний комплекс з трибунами та паркінгом вміщуватиме зaли для ігрових видів спорту, зокрема волейболу, футзaлу, бaскетболу, гaндболу та бадмінтону.  Також у приміщення, в якому прийматимуть всеукраїнські та міжнародні чемпіонати, заплановано перенести дитячо-юнацьку спортивну школу греко-римської боротьби, яка наразі знаходиться у приміщенні Тернопільського замку.

rada.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер