images/stories/logosait_new.jpg

 

У Києві спіймали хуліганів, які жорстоко побили відвідувача супермаркету

У Києві спіймали хуліганів, які жорстоко побили відвідувача супермаркету
Фото: facebook.com/anton.gerashchenko.7
Двох з трьох нападників затримано

Двоє з трьох нападників дають свідчення в поліції, заявив народний депутат Антон Геращенко.

Поліція Києва затримала двох фігурантів гучного нападу на відвідувача супермаркетубіля метро Лук'янівська. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Антон Геращенко.
"Декілька днів тому в супермаркеті Сільпо на метро Лук'янівська група відморозків по-звірячому побила хлопця. Відео брутального побиття вмить облетіло соціальні мережі. Байдужу поведінку охоронця супермаркету Сільпо залишимо на його совісті і совісті його керівництва. А поліція Шевченківського району свою справу вже зробила на 2/3. Двоє з трьох відморозків уже затримані і дають свідчення. Від колишнього нахабства і бандитського форсу не залишилося й сліду", - написав він і опублікував фото затриманих.
"Із затриманням третього правопорушника діло не стане", - додав Геращенко.
Нагадаємо, історія отримала гучний розголос завдяки повідомленню користувача Facebook Сергія Гончарука. За його інформацією, потерпілий з дружиною 8 червня о 23:30 прийшов до супермаркету біля метро Лук'янівська купити продукти. На вході до нього звернулися невідомі з проханням про сигарету. Після нетривалої перестрілки хлопець увійшов у магазин і присів біля кас, поки дружина вибирала продукти. У цей момент група з трьох осіб (як припустив автор повідомлення - ті, які просили сигарету) підбігла до нього і почала бити. Охорона магазину лише безпорадно спостерігала за тим, що відбувається.
За інформацією автора повідомлення, постраждалому зламали щелепу.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер