images/stories/logosait_new.jpg

 

Кеті Перрі стала жертвою сексуального насильства з боку продюсера?

Американська співачка Кеша, котра вже не перший рік веде судову війну з продюсером Dr Luke, який, як стверджує артистка, її зґвалтував, заявила, що принаймні ще одна її колега стала жертвою її ж кривдника.

Це була Кетрін Хадсон, більш відома як Кеті Перрі. Про це Кеша розказала Lady Gaga.

До преси ж ця інформація потрапила тоді, коли сам Dr Luke вирішив через суд домогтися спростування цих закидів та покарання Кеші за "наклеп".

Про це пише The Daily Mail із посиланням на The Blast.

Кеті Перрі могла приховувати, що її теж зґвалтували?

Зі слів продюсера, Lady Gagа, кілька разів отримавши в 2016-му році під час листування з Кешею "хибну інформацію" про те, що він скоїв насильство по відношенню до Хадсон, стала "поширювати негативні меседжі про нього в пресі та соцмедіа".

Як підкреслює видання,  сама Кеті Перрі ніколи не звинувачувала Dr Luke у якихось діях непристойного характеру. Свій розрив із ним як із продюсером, який стався кілька років тому, вона пояснила як те, "їй настав час вилетіти з гнізда".

Нагадаємо, в сексуальному насильстві нещодавно звинуватили саму Кеті. Багатьох обурила витівка артистки, котра, під час одного з телевізійних талант-шоу, практично силоміць поцілувала юного парубка, котрий зізнався, що він незайманий та нецілований.

Як відомо, жертвою сексуальної наруги з боку продюсера в 19-річному віці стала Lady Gaga. Є припущення, що то так само був Dr Luke, але публічно зірка ніколи цього не заявляла.

Фото з Instagram Перрі

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер