images/stories/logosait_new.jpg

 

Тимчасові роботи для безробітних – актуально?

У Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбувся черговий семінар для безробітних з орієнтації на громадські та інші роботи тимчасового характеру за участю начальника відділу з прийняття рішень щодо надання житлових субсидій Тернопільської міської ради Оксани Дендевич.

На обліку в міськрайонному центрі зайнятості перебуває майже 1,4 тис. безробітних, з них 1 тис. осіб отримує допомогу по безробіттю. Отож, для тієї частини безробітних, які не мають цієї допомоги, інформація про можливості тимчасового заробітку виявилась особливо актуальною.

Директор МРЦЗ Анатолій Куриляк розповів присутнім про те, що можна покращити своє фінансове становище, взявши участь у суспільно корисних роботах тимчасового характеру з благоустрою Тернополя; ознайомив з умовами організації та оплатою праці під час громадських робіт, термінами їх проведення.У січні - травні цього року за сприянням Тернопільської міської ради та міськрайонного центру зайнятості на громадські роботи та інші роботи тимчасового характеру направлено 112 осіб з числа жителів міста.

«Громадянин, який не працює та не отримує допомоги по безробіттю, перебуваючи на обліку в центрі зайнятості, не матиме права на отримання субсидій», - зауважила представник міськради Оксана Дендевич.

До слова, такі семінари в Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості будуть проводитись щотижня.

За додатковою інформацією можна звернутися в МРЦЗ за тел.: 52-89-30, відділ активної підтримки безробітних.



Директор центру зайнятості Куриляк А.В.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер