images/stories/logosait_new.jpg

 

Маєте обсяг понад 1 млн грн – застосовуйте РРО

У Тернопільській ОДПІ нагадують, що фізичні особи – підприємці – платники єдиного податку другої і третьої груп, які здійснюють розрахункові операції в готівковій чи в безготівковій формі при продажу товарів (наданні послуг) зобов’язані у разі: перевищення в календарному році незалежно від обраного виду діяльності обсягу доходу понад 1000000 гривень, застосовувати касові апарати.

Також, обов’язково застосовуються РРО при здійсненні реалізації технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, незалежно від групи єдиного податку та обсягу річного доходу;  здійснення роздрібної торгівлі підакцизних товарів, у тому числі пивом у пляшках і бляшанках, проводити розрахункові операції на повну суму покупки через зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій з роздрукуванням відповідних розрахункових документів.

Докладніші консультації – у Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ. Нагадуємо, що у Центрі також можна відвідати тренінги та отримати практичну допомогу щодо електронного заповнення звітності. Телефон для довідок: 43-46-10.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер