images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські віндсерфінгісти здобули три нагороди на регаті у Києві

Тернопільські віндсерфінгісти здобули три нагороди на регаті у Києві

Восьмеро тернопільських віндсерфінгістів стали учасниками Всеукраїнської вітрильної регати "Київський вітрильний тиждень", повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Такі змагання проходили у місті Вишгород, на акваторії Київського моря. У класі "RS:X" серед дорослих спорстменів кандидат у майстри спорту, студент ТНЕУ Мар’ян Воловець став бронзовим призером змагань, поступившись супрникам з Дніпропетровська та Миколаєва.

Серед юнаків у класі "Teсhno" Іван Колодницький (учень ЗОШ №4) здобув срібну нагороду, а "бронзу" виборов ще один тернополянин, учень ЗОШ № 26 Тігран Данієлян.

Спортсмени представляють КУТОР ШВСМ та КДЮСШ з водних видів спорту, тренер Олексій Нижегородов.

Додамо, що відомий тернопільський віндсерфінгіст Олекандр Тугарєв не брав участі у змаганнях в Києві, оскільки в цей час виступав у голландському Медембліку, де проходила міжнародна регата "Delta Lloyd".

До речі, наступні старти, до яких готуються наші спортсмени, це чемпіонат міста Тернополя з віндсерфінгу. Такі змагання з 29 червня до 1 липня триватимуть на Тернопільському ставі, в районі пляжу "Циганка". Проводитимуться вони в усіх класах вітродошок та усіх вікових групах. Поспостерігати за перегонами на воді зможуть усі бажаючі.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер