images/stories/logosait_new.jpg

 

Псевдопрацівники соціальної служби видурили в краянки заощадження

gryvnМайже 50 000 гривень видурили шахраї – з такою заявою до працівників Чортківського відділу поліції звернулась жителька районного центру.

Як повідомила пенсіонерка, того дня до її помешкання завітало двоє невідомих жінок, які представилися працівниками соціальної служби. Спочатку аферистки увійшли в довіру, а потім розповіли старенькій історію, про те що вони мають можливість поміняти українські гривні на іноземну валюту за вигідним курсом. Пенсіонерка погодилась та віддала пройдисвіткам 45500 гривень, а взамін отримала сувенірні кошти.

Після успішної афери шахрайки покинули помешкання краянки та зникли у невідомому напрямку. Старенька зрозуміла, що стала жертвою злочинців, коли все розповіла родичам.

За фактом шахрайства поліцейські відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці застерігаються жителів Тернопільщини не вірити особам, які намагаються різними способами заволодіти вашими заощадженнями. Пам’ятайте, працівники державних установ не будуть приходити до вашої оселі та пропонувати обмін гривень на іноземну валюту або ж навпаки. Це схема шахраїв, які користуються похилим віком стареньких.

Поліцейські просять мешканців краю розповісти своїм батькам, родичам та близьким про такі випадки, аби рідні не потерпіли від рук аферистів.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер