images/stories/logosait_new.jpg

 

Цьогоріч у Тернополі 112 випускників були нагороджені золотою медаллю

vypusknyj2015_000021У Тернополі відбулося загальноміське свято «Випускник – 2018». Незважаючи на негоду, випускники усіх загальноосвітніх навчальних закладів пройшлися традиційною ходою центральними вулицями міста. Цьогоріч завершили навчання 1132 випускники, з них 112 нагороджені золотою медаллю та 42 – срібною.

Продовжилося святкування на міському стадіоні, де очільник міста Сергій Надал нагородив медалістів і переможців конкурсу на кращий вишитий костюм. Також за максимальний результат ЗНО із базової дисципліни одна із випускниць отримала грошову винагороду.

«Шановні випускники! Сьогодні ви зробили крок в доросле та самостійне життя. Перед вами відкриваються нові перспективи та можливості, адже саме ви будуватимете нову українську державу. Тому  я бажаю здійснення всіх ваших планів і задумів. Нехай ті щирі посмішки, які є сьогодні на вашому обличчі, будуть з вами все ваше життя. Будьте впевнені у своїх діях, – зазначив випускникам очільник міста. – Хочу висловити подяку вашим батькам та педагогам, тому що кожен з них вклав частинку себе у ваше виховання та творення вашого світогляду. Тому, як би не склалася ваша доля, в якому куточку країни чи світу ви б не опинились, пам’ятайте завжди про тепло рідної домівки, про ласкаву материнську колискову, про батьківську мудрість і про ті знання, які вам подарували ваші вчителі!»

Також тернопільських випускників привітав Заслужений артист України, лідер гурту «Нічлава» Андрій Підлужний.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер