images/stories/logosait_new.jpg

 

Названо найнебезпечніші країни для жінок

Названо найнебезпечніші країни для жінок
Названо найнебезпечніші для жінок країни

Індія показала високий рівень небезпеки для жінок, адже там нерідкі випадки обливання кислотою, існує практика операцій на жіночих статевих органах, дитячі шлюби і фізичне насильство.

Індія посіла перше місце в списку найбільш недружніх до жінок країн через високий ризик сексуального насильства і рабської праці. Звіт був опублікований 26 червня фондом The Thomson Reuters.

Країна показала високий рівень небезпеки для жінок через культурні традиції. В Індії нерідкі випадки обливання кислотою, існує практика операцій на жіночих статевих органах, дитячі шлюби і фізичне насильство. У тому ж дослідженні, проведеному сім років тому, Індія займала четверте місце.

"Індія проявила повну зневагу [правами] жінок: зґвалтування, в тому числі і в шлюбі, сексуальні напади і переслідування, жіночий інфантицид нікуди не зникли", - повідомив фонду Thomson Reuters Манджунат Гангадхар, чиновник уряду штату Карнатака в Індії.

Слідом за Індією йдуть Афганістан, Сирія, Сомалі, Саудівська Аравія, Пакистан, ДР Конго, Ємен, Нігерія і США. США стали єдиною західною країною в списку найгірших для жінок країн через рух MeToo, що з'явився в 2017 році і показав високий рівень насильства в кіноіндустрії.

В опитуванні брали участь 550 експертів з прав жінок, які оцінювали внесок країн в рішення проблем, пов'язаних з насильством і дискримінацією.

Раніше найнебезпечнішим для жінок мегаполісом визнали Каїр.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер