images/stories/logosait_new.jpg

 

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" переграв у гостях ФК "Козова"

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" переграв у гостях ФК "Козова"

24 червня у останньому турі першого кола вищої обласної ліги ФК "Тернопіль-ДЮСШ", який поки перебуває в числі аутсайдерів, доволі несподівано у гостях переміг міцного середняка – ФК "Козова" (3:1).

У першому таймі була невелика перевага команди з Козови. Саме її гравці відкрили рахунок у матчі після атаки другим темпом. Воротар гостей Володимир Собчук з першим ударом справився, але відбив м’яча не далеко. І той дістався до козівчанина Артура Фрейнака, котрий ударом злету метрів з 20-ти відзначився красивим голом (1:0).

В другому таймі молоді тернополяни значно додали у грі, лідером команди виступив її капітан Максим Проців через якого йшла практично вся гра ФК "Тернопіль-ДЮСШ". А зрівняти рахунок гостям вдалося наприкінці першої години гри. Після флангової подачі, Брайт Бенжамін ударом головою так підкрутив м’яча, що до нього не зумів дістатися голкіпер ФК "Козова" Андрій Северин (1:1). Далі вже ініціативу взяв на себе Максим Проців. Після подачі кутового і помилки оборонців команди господарів, через яких м’яч перелетів, Проців уже пробивав головою по порожніх воротах (1:2). А за десять хвилин до фінального свистка той ж Проців забив гол-красень. Максим, вийшовши на оперативний простір, не зближаючись з Северином з відстані 23 метри до воріт, майстерно перекинув м’яча через кіпера (1:3)…

ФК "Козова" – ФК "Тернопіль-ДЮСШ" – 1:3 (1:0)

24 червня. Козова. Селищний стадіон. 200 гл. +16 град.

Судді: Володимир Ясюченя (Тернопіль), Ігор Скуба (Скалат), Михайло Брик (Чортків).

Спостерігач арбітражу: Ярослав Боднар (Тернопіль).

ФК "Козова": Северин, Данилюк, Захарчук (Долинний, 61), Фрейнак, Клочак, Т. Шимонович (Бобко, 46), Карабін (Я. Мельник, 79), Костів, Мартинюк-к, Молінський (Глухан, 46), М. Мельник.

ФК "Тернопіль-ДЮСШ": Собчук, Німаш (Сентик, 87), Хавтур, Чопик, Бодасюк, Проців-к, Довгунь (Околіта, 90), Баб’як (Гром’як, 53), Кравець, Залізняк (Лень, 34), Бенджамін (Гурський, 90+1).

Голи: Артур Фрейнак (33), Брайт Бенжамін (60), Максим Проців (66, 80).

Попереджені: М. Костів (23), Р. Бодасюк (45+1).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер