images/stories/logosait_new.jpg

 

Мешканці Тернопільщини зможуть змінювати оператора зі збереженням номера

21301-737x492 Послуга із перенесення абонентських номерів в Україні, яка дозволить змінювати мобільного оператора із збереженням номера, почне працювати орієнтовно з травня 2019 року.

Відповідну дату впровадження такої послуги прийняла Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації спільно з операторами мобільного зв’язку, повідомляє Укрінформ.

«У червні 2018 року Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації було організовано та проведено нараду за участі Української асоціації операторів зв’язку „Телас“, уповноважених представників операторів рухомого (мобільного) зв’язку та державного підприємства „Український державний центр радіочастот“ (Адміністратор централізованої бази даних перенесених номерів). Під час наради було розглянуто стан впровадження послуг із перенесення абонентських номерів, а також обговорювалось питання актуалізації Орієнтовного плану заходів з впровадження зазначеної послуги», — йдеться у повідомленні НКРЗІ.

Так, згідно з орієнтовним планом заходів із впровадження послуг із перенесення абонентських номерів (ППН) на телекомунікаційній мережі загального користування планується з 1 травня 2019 року.

Джерело: Укрінформ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер