images/stories/logosait_new.jpg

 

Глава УГКЦ Блаженніший Святослав вручив очільнику Тернополя Сергію Надалу пам’ятну медаль

Пам’ятну медаль, присвячену встановленню свята Матері Божої Неустанної Помочі в Українсько Греко-католицькій церкві, вручив Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук) міському голові Сергію Надалу. Вручення відбулося під час пастирського візиту Блаженнішого Святослава у Тернопіль, де він очолив Архиєрейську Святу Літургію у храмі Матері Божої Неустанної Помочі.

Очільник Тернополя подякував Блаженнішому Святославу за медаль та відзначив, що празник Матері Божої Неустанної Помочі, який, за проголошенням Глави і Отця УГКЦ, відзначатимуть щороку в першу неділю липня, стане важливим у житті тернополян.

«Греко-католицька церква є однією з основ духовності українського народу у всьому світі, - зазначив Сергій Надал. – У цей світлий день бажаю усім вірянам та усьому священицькому чину, аби Пресвята Богородиця була надійною заступницею та покровительницею Тернополя на многії літа».

До слова, у офіційному проголошенні свята та урочистостях з цієї нагоди взяли участь Митрополити та Єпископи УГКЦ, представники братств Матері Божої Неустанної Помочі України та віряни.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер