images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі почали ремонтувати вулицю Промислову, яка була без ремонтів з 80-х років минулого століття

22До 13 липня у Тернополі буде перекрито вулицю Промислову. Наразі там триває капітальний ремонт дороги. Стан проведення робіт під час традиційного ранкового об’їзду міста оглягув очільник Тернополя Сергій Надал.

До слова, дорога була у дуже поганому стані та не ремонтувалася з 80-х років минулого століття. Окрім цього, розпочали ремонти і на вулиці Бродівській.

«Ми збудували нову тролейбусну лінію, яка з’єднує вулицю Бродівську, Лук’яновича та Промислову. Наразі на цих вулицях відновлюють роботу багато підприємств, тому, щоб і курсував тролейбус, і було комфортно туди добиратися працівникам, підприємствам, було прийнято рішення капітально відремонтувати вулицю Промислову, – зазначає очільник Тернополя. – Наразі там вже демонтовано старе покриття, встановлюються бордюри та влаштована система водовідведення. Найближчими днями там вкладатимуть асфальт»

Міський голова також зазначає, що після ремонту Промислової розпочнеться ремонт останньої черги дамби тернопільського ставу, а після того – вулиць Тролейбусної та Бережанської, Миру та Дружби.

http://tgn.in.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер