images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі одноголосно обрали директора театру актора і ляльки

abba90e5d6403fbbbfc318dd9ea6f8cb5 липня, відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора театру – художнього керівника Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки. Один із претендентів Іван Шелеп, який керував театром, представив комісії  програму діяльності та перспективи розвитку установи, відповів на запитання.

Другий претендент Олексій Коломійцев на засідання конкурсної комісії не прибув. За словами голови комісії, першого заступника голови обласної ради Василя Деревляного, претендент у належні строки був повідомлений про засідання, водночас, він не заявив і про бажання презентувати власну програму в онлайн-режимі, як це допускає закон.

Конкурсна комісія одноголосно відкритим голосуванням визнала Івана Шелепа переможцем  конкурсу на заміщення вакантної посади  директора театру-художнього керівника Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки.  Також рекомендувала голові обласної ради укласти контракт з Іваном Шелепом терміном на п’ять років.

Джерело: За Збручем


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер