images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільщина: керівники шкіл, які вимагатимуть гроші з батьків першокласників, будуть покарані

lego.w695На Тернопільщині будуть карати керівників шкіл, які вимагатимуть гроші з батьків першокласників. Таку заяву зробила начальник управління освіти й науки Тернопільської облдержадміністрації Ольга Хома.

— На даний час до нас звертаються батьки, які стверджують, що з них збирають кошти. Їх дитина йде до першого класу із них стягують гроші на якесь незрозуміле обладнання. На сьогодні це абсурд і я відверто кажу, що на звернення батьків подібного роду ми будемо реагувати досить жорстко. Навіть до звільнення керівників навчальних закладів. Тому в першу чергу, прошу повідомити батьків першачків, яких будуть просити здати гроші на шкільне майно. Це не припустимо, — повідомила начальник управління освіти й науки Тернопільської облдержадміністрації Ольга Хома.

Також, як зауважила Ольга Хома, місцеві бюджети повинні виділити гроші на ремонт класів, що б батьки, діти яких йдуть до школи не здавати гроші на ремонт кабінетів.

В минулих роках були випадки, коли батьки повністю обладнали навчальні класи за власний кошт, щоб діти тільки навчалися. Це не припустимо, —  повідомила керівниця.

Джерело: Доба


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер