images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині поліцейські піймали кур’єра, який постачав товар ув’язненим

Кур’єра, який співпрацював з ув’язненими, на гарячому піймали оперативники підрозділу протидії наркозлочинності Тернопільщини спільно з працівниками Чортківського відділу поліції та СІЗО.

Оперативну інформацію про те, що на територію тюрми раніше судимий чоловік постачає наркотики та мобільні телефони, поліцейські перевіряли впродовж кількох місяців разом з представниками слідчого ізолятора.

Ймовірним підозрюваним, каже Михайло Димида, начальник підрозділу протидії наркозлочинності в Тернопільській області, був житель Тернопільського району, який лише в квітні цього року вийшов з місць позбавлення волі. Там він відбував покарання за крадіжки, незаконний збут наркотиків та психотропних речовин.

Третього липня в ході спецоперації зловмисника викрили та піймали у момент передачі товару. Як стало відомо, він постачав на територію ізолятора заборонені пакунки своїм знайомим шляхом перекидання.

Усе, як правило, відбувалося в нічний час. Підозрюваний у домовлену годину підходив до стін слідчого ізолятору і затримані йому з вікна через огорожу викидали мотузку. До неї чоловік прикріпляв передачу. Після цього він закидав товар назад, але так, щоб не зачепити колючий дріт, який йде зверху огорожі. Саме у момент перекидання цінний вантаж перехопили правоохоронці.

У пакунках виявили наркотиків майже на шість тисяч гривень. Там були марихуана, субутекс, метадон та амфетамін. В іншому пакунку вісім мобільних телефонів та смартфонів із зарядними пристроями.

Кому призначався товар чоловік не зізнається, не каже він і в кого купував заборонені речовини. Це встановлюють слідчі.

Підозрюваному інкримінують статтю 307 частина 2 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, а саме – тримання під вартою.

http://dosie102.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер