images/stories/logosait_new.jpg

 

Випускники поліцейського вишу отримали дипломи про базову вищу освіту

З новим етапом у житті, з завершенням навчання у Тернопільському відділенні навчально-наукового інституту №4 Національної академії внутрішніх справ привітав вчорашніх студентів начальник поліції краю Олександр Богомол.

9 липня диплом бакалавра за напрямком “Право” отримало п’ятдесят шість осіб. Серед них – 38 співробітників Нацполіції області.

- Повірте, що вчитися нам доведеться все життя. Думав, що відівчуся чотири роки і все знаю все вмію. Але чим далі, тим взнаєш більше і переконуєшся, що ми нічого не знаємо. А юриспруденція – це наука, яка має тисячі векторів, тисячі напрямків. Дай бог визначитися з напрямком, в якому добре розбираєшся та до якого буде лежати серце.

Аби чогось досягти, потрібно йти вперед та не зупинятися на досягнутому, – переконаний Олександр Богомол. Кожне кримінальне провадження – це нова історія, нові люди, враження та досвід, а також нове випробування, над яким потрібно працювати.

Великий багаж знань з юриспруденції отримав патрульний поліцейський Володимир Пиріг. Хлопець каже, що знання законів повинно стати для кожного найважливішою ланкою в роботі.

- Патрульна поліція – це початок служби для багатьох людей. Багато прийшло в патрульну, в інші підрозділи, щоб розвиватися та займати якісь відповідні місця в цій ланці, щоб допомагати людям. Воно допомагає при спілкуванні. Коли ти кваліфікований, ти можеш людині роз’яснити, повідомити, де кримінал, а де адміністративний злочин.

Очільник поліції запросив новоспечених правознавців долучатися до лав працівників внутрішніх справ. Не боятися, а пробувати себе знайти, реалізувати та розвиватися.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер