images/stories/logosait_new.jpg

 

Викрав з картки товариша майже вісім тисяч гривень

Потерпілий і підозрюваний знайомі між собою. Але це не завадило останньому підло і нахабно обікрасти товариша. Поліцейські Борщівського відділення поліції розслідують факт привласнення майже восьми тисяч гривень 31-річним жителем райцентру.

До чергової частини Борщівського відділення поліції надійшло повідомлення від диспетчера служби 102 міста Хмельницький про те, що до них звернувся рядовий військової частини, що дислокується в Кам’янці Подільському.  Військовослужбовець заявив про те, що з його банківської картки через систему «Приват 24» невідома особа перечислила на іншу картку 7600 гривень.

Поліцейські оперативно встановили особу крадія. Виявилося, привласнив кошти військовослужбовця його знайомий. Колись хлопець просив у товариша телефон, аби через «Приват 24» поповнити собі мобільний рахунок. Зловмисник підгледів пароль і, дочекавшись поступлення коштів,  усю суму перекинув на свою картку.

З моменту крадіжки грошей пройшло лише чотири години, як поліцейські розшукали зловмисника. Проте лиходій навіть за такий короткий час встиг витратити майже всю вкрадену суму, купивши собі мобільний телефон, гарнітуру до нього та парфуми.
Кримінальне провадження розпочато за частиною 1 статті 185 ККУ. До слова, зловмисник раніше вже мав проблеми із законом.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер