images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі сім’ям та одиноким молодим громадянам вручили чотири сертифікати на придбання житла

Голова Тернопільської обласної ради разом із головою Тернопільської ОДА та головою правління Держмолодьжитла вручили жителям Тернопільщини сертифікати на отримання житла.

Урочисте вручення сертифікатів на отримання квартир сім’ями та одинокими молодими громадянами, які отримали пільгові довготермінові кредити на будівництво житла та державну підтримку на будівництво доступного житла в Тернопільському регіональному управлінні Держмолодьжитла відбулося, сьогодні, 10 липня.

Вклад в отримання сертифікатів зробила облрада, адже з її бюджету було виділено майже 5 млн. грн. для того, аби сім’ї та одинокі молоді громадяни вже сьогодні  отримали сертифікати на доступне житло.

– В області продовжується реалізація програм щодо забезпечення житлом молодих сімей та одиноких молодих громадян. За період її діяльності на пільгове довготермінове кредитування молодіжного житлового будівництва в області Тернопільським регіональним управлінням Держмолодьжитла залучено майже 29 млн. грн. із державного та місцевих бюджетів (без врахування коштів статутного капіталу Держмолодьжитла). Переконаний, що цей процес триватиме і надалі, і все більше краян зможуть ними скористатись, – зауважив голова обласної ради Віктор Овчарук.

Зазначимо, що серед отримувачів сертифікатів є сім’я учасника АТО.


zz.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер