images/stories/logosait_new.jpg

 

Джастін Бібер оголосив про заручини з відомою моделлю

Для армії фанаток канадського співака Джастіна Бібера настав чорний день: їхній солодкоголосий кумир оголосив, що заручився з моделлю Хейлі Болдуїн.

Про своє кохання 24-річний Джастін, який раніше зустрічався з Селеною Гомес, на весь світ заявив через свій Instagram.

Бібер і його наречена

"Моє серце цілком та повністю належить тобі, ти завжди будеш у мене на першому місці! Ти - кохання мого життя, Хейлі Болдуїн, і я не хотів би провести його ні з ким іншим. Ти робиш мене набагато кращим, і ми так добре одне одного доповлюємо!", - зізнався Бібер.

Співак, котрий кілька років тому став прихожанином церкви "Хіллсонг", заприсягнувся, що вестиме їхню з Хейлі сім'ю вперед "із честю та цілісністю", і що "Ісус через Святий Дух вестиме їх в усьому, що вони робитимуть, і кожному рішенні, яке вони прийматимуть".

Джастін і Хейлі заручилися

А ще Джастін підкреслив, у який особливий день вони з Хейлі стали нареченими: у сьомий день сьомого місяця, а цифра сім - це "число божественної досконалості".

Як відомо, 21-річна Хейлі належить до відомої американської акторської родини. Вона дочка Стівена Болдуїна й рідна племінниця Алека Болдуїна. Торік її визнали найсексуальнішою жінкою світу.

Фото з Instagram Бібера

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер