images/stories/logosait_new.jpg

 

У Франції двоє фанатів загинули під час святкування перемоги на ЧС-2018

У Франції двоє фанатів загинули під час святкування перемоги на ЧС-2018
Двоє чоловіків загинули під час святкування перемоги Франції на ЧС-2018

У місті Ансі один з футбольних фанатів загинув після того, як стрибнув у канал. Інший врізався на машині в дерево в Сен-Філі.

У Франції двоє людей загинули під час святкування перемоги національної збірної на чемпіонаті світу з футболу 2018 року. Про це в понеділок, 16 липня, повідомляє Le Monde.
Відзначається, що в Ансі 42-річний чоловік розбився, коли стрибав у канал. Ще один чоловік, святкуючи перемогу, врізався на машині в дерево в Сен-Філі.
Крім цього, у важкому стані перебуває молода жінка, яка разом з друзями їхала на тракторі. Вона впала на землю і потрапила під колеса трактора, який продовжував рух.
Також серйозні поранення отримали троє дітей у віці від трьох до шести років, яких збив мотоцикл.
За даними ЗМІ, ще кілька інцидентів сталося в Парижі, Марселі та Леоні. Поліцейські були мобілізовані по всій країні.

Раніше повідомлялося, що під час святкування перемоги Франції на Чемпіонаті світу з футболу в центрі Парижа відбулися погроми. Поліція застосувала проти хуліганів сльозогінний газ.
Нагадаємо, 15 липня збірна Франції обіграла збірну Хорватії в фіналі чемпіонату світу з футболу з рахунком 4:2. Після перемоги команда розпочала святкування в роздягальні, де разом з гравцями був і президент Франції Еммануель Макрон.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер