images/stories/logosait_new.jpg

 

ФК "Заводське" одним з перших розпочав підготовку до другого кола

ФК "Заводське" одним з перших розпочав підготовку до другого кола

З 11 липня розпочав підготовку до другого кола першої обласної ліги один з лідерів групи "А" ФК "Заводське". Команда готуватиметься за домашній базі в режимі двохразових тренувань та планує провести три контрольні поєдинки. Про останні новини зі стану заводської команди розповів головний тренер Анатолій Петрович Назаренко:

– 11 липня провели одне вечірнє тренування, на якому здебільшого працювали у "квадратах" та виконували вправи на утримання м’яча. А 12 липня відбулося два заняття – ранкове і вечірнє. На них відпрацьовували удари, комбінації, стандарті положення.

– Скільки спарингів плануєте провести до старту другого кола?

– Друге коло розпочнемо 22 липня домашнім поєдинком проти ФК "Мельниця" з Мельниця-Подільської.  13 липня, о 18.00 розпочнеться перший наш літній спаринг зі збірною Чортківського району, яка виступатиме на Спортивних ігор Тернопільщини. Також запланували спаринг на 15 липня з лідером чемпіонату Заліщицького району – ФК "Товсте" та маємо попередні домовленості про товариський поєдинок з чортківським "Кристалом" (18 липня).

– Чи хтось залишив ФК "Заводське" після першого кола?

– Залишили нашу команду Олег Коваленко, котрий виїхав закордон, Роман Багрій у якого накладки з роботою та Роман Волохатий, який нині тренується з друголіговою "Нивою". Поки немає у розташуванні ФК "Заводське" нападника Андрія Різника, але в нього інша причина – він перебуває в таборі студентської збірної України, яка готується до міжнародних змагань у Португалії з 22 по 29 липня.

– Чи вже визначилися з новачками?

– На разі тренуються за нами Микола Дорик, Андрій Романішин і Роман Голодрига – всі з ФК "Тернопіль-Педліцей" та Андрій Вадовський зі "Скали-Айва" (Скала-Подільська). Очікуємо на повернення з Польщі Івана Пласконоса.  Також ведемо перемовини зі ще 2-3 футболістами.

повідомляє: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер