images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі будують новий універсальний спортивний майданчик

img-9371-o240718Новий універсальний спортивний майданчик з’явиться у Тернополі на перехресті вулиць Протасевича, 10А – Лесі Українки, 33. Наразі на даному об’єкті ведуться будівельні роботи, стан виконання яких під час ранкового об’їзду міста оглянув очільник Тернополя Сергій Надал.

«Проект «Чемпіон» став одним з переможців «Громадського бюджету», – розповідає Сергій Надал. – Після завершення усіх робіт, це буде універсальний ігровий майданчик для різних видів спорту. Окрім того, додатково, за зверненням мешканців, поруч ми облаштуємо вуличні тренажери та додаткові елементи для дитячого майданчика».

Нагадаємо, що вже цього року в рамках «Громадського бюджету» реалізовано проекти «Допоможи малюку народитись здоровим», який передбачав купівлю медичного обладнання; «Розвиток картингу» – придбання картів; Проведення мистецького фестивалю «Ї». Інші проекти перебувають у процесі реалізації, детальнішу інформацію про які можна ознайомитися за лінком: http://rada.te.ua/byudget-ternopolya/gromadskiy-byudget/19497.html

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер