images/stories/logosait_new.jpg

 

"Служба зайнятості – надійний партнер громад ..."

Під таким гаслом відбулася зустріч Голови Великогаївської громади Олега Кохмана з директором Тернопільського міськрайонного центру зайнятості Анатолієм Куриляком, начальником відділу активної підтримки безробітних Ігорем Кондирою та фахівцем з питань зайнятості Оксаною Гордійчук. На зустрічі були присутні начальники відділів Великогаївської сільської ради, директор КП «Громада-сервіс» та роботодавці.

Анатолій Куриляк поінформував щодо послуг, які надає Тернопільський міськрайонний центр зайнятості, зокрема, що стосується отримання свідоцтва про присвоєння робітничої кваліфікації та підтвердження результатів неформального навчання за професією «кухар» в центрах професійно-технічної освіти ДСЗУ для надання послуг з харчування в навчальних закладах Великогаївської громади.

Олег Кохман підтримав пропозицію щодо створення віддаленого робочого місця для працівника Тернопільського міськрайонного центру зайнятості в приміщенні Великогаївської сільської ради, створення  комфортних умов праці.

Працівники центру зайнятості надали презентаційні матеріали, а також перелік актуальних вакансій для ознайомлення та висвітлення на сайті громади.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер