images/stories/logosait_new.jpg

 

Перспективи розвитку локомотивного депо області обговорили під час виїзної наради

Локомотивне депо Тернопіль обслуговує дільниці Тернопіль-Ланівці, Тернопіль-Скалат-Підволочиськ, Тернопіль-Чортків, Тернопіль-Ходорів, Тернопіль-Золочів, Тернопіль-Львів, Тернопіль-Жмеринка, Чортків-Іване-Пусте, Чортків-Стефанешти, Чортків-Гусятин, Чортків-Бучач. Те, як працює депо, як справляється з обсягами робіт в умовах нестачі вагонів та як покращити цю ситуацію, з’ясовували під час виїзної наради за участі голови ОДА Степана Барни.

«Валовий продукт, котрий формується в області, в основному транспортується залізницею. І ми маємо зараз достатньо добру динаміку. З 3 075 тис. тонн продукції, яка виробляється на території області, маємо зріст до 4 700. Саме тому нам потрібно, щоб ефективно функціонував залізничний транспорт. На жаль, на даний момент ми не достатньо забезпечені ні вагонами, ні тягачами, котрі можуть транспортувати вагони», – зауважив Степан Барна.

Щоб вирішити дане питання, за словами голови ОДА, потрібен час, але над ним уже працюють. І вже є розуміння того, щоб збільшити кількість тягачів та вагонів на території області.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер