images/stories/logosait_new.jpg

 

12 серпня в Козові пройде фестиваль «Коза-фест»

Дійство, на яке чекають учасники та яке полюбилося дітям. Це чи не єдиний фестиваль, де головними дійовими особами є … кози.

Саме від слова «коза» походить і назва містечка, де проводиться фестиваль, і назва самого дійства.

Голова оргкомітету, отець Михайло Забанджала привідкриває завісу цьогорічної програми.

«Вже традиційний парад кіз буде цього року починатися від скульптури кози (встановленої під час проведення минулорічного фестивалю) до традиційної зеленої галявини, де будуть проходити забави. Також цього року фестиваль презентує місту постійнодіючу фотозону «я люблю Козову». Це буде великий надпис з серцем і козою». – ділиться планами отець Михайло.

За його словами, організатори розглядають можливість організувати дитячий кінотеатр під відкритим небом, де будуть крутити мультики і відео-цікавинки про кіз.

«До речі, про премії за найкращий образ кози, – продовжує отець Михайло. – Цього року ми плануємо їх збільшити. Як жартували члени оргкомітету, коза зможе сама собі заробити на харч».

Крім того, традиційна цьогорічна фестивальна лотерея буде благодійною. Всі кошти від неї підуть на лікування Тоні Мончак. Дівчинка, батьки якої є з Козівщини, потребує пересадка печінки, а донором буде її тато.

Постійними меценатами фестивалю стали аграрні підприємства району. Головним партнером – компанія «Агропродсервіс» та її керівники: Генеральний директор Іван Чайківський та директор Андрій Баран.

Джерело: zz.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер