images/stories/logosait_new.jpg

 

На проспекті Злуки облаштують підвищений пішохідний перехід

Задля попередження дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів та зниження швидкості автотранспорту під час руху, у Тернополі на просп. Злуки (поблизу «Універсаму) уже цього тижня розпочнуться роботи з влаштування підвищеного пішохідного переходу.

У зв’язку з цим з 9 серпня буде частково обмежений рух автотранспорту на ділянці дороги від транспортної розв’язки вулиць Збаразька – Злуки - Промислова – Текстильна – Енергетична в напрямку транспортної розв’язки вулиць Злуки – Тарнавського - Є. Коновальця – Галицька для проведення ремонтних робіт. Відповідне рішення було прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради.

Зі слів міського голови Сергія Надала, підвищений пішохідний перехід буде влаштований фігурними елементами мощення у формі «трапеції». Висота конструкції не перевищуватиме 7-9 см, що дозволить безперешкодно пересуватися низькопідлоговим автобусам та тролейбусам. При сприятливих погодніх умовах, роботи з облаштування пішохідного переходу заплановано завершити до святкування Дня міста.

Нагадаємо, у квітні цього року на вказаній ділянці дороги було проведено поточний ремонт дорожнього покриття методом холодного ресайклінгу.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер