images/stories/logosait_new.jpg

 

Під час сесії міської ради були внесені зміни до бюджету Тернополя

miskaradaprapor-640x4798 серпня на засіданні чергової сесії Тернопільської міської ради депутати підтримали зміни до бюджету міста на поточний рік.

«Проектом рішення сьогодні була збільшена дохідна частина бюджету міста, – зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал. – За рахунок перерозподілу коштів між головними розпорядниками, грошові витрати цього року в основному будуть спрямовані на утримання закладів освіти та охорони здоров’я у місті, зокрема на оплату праці освітянам, а також на капітальні ремонти ЗОШ №25, Галицького коледжу ім. В. Чорновола та амбулаторії у мікрорайоні Пронятин. Також близько 7 млн. грн. буде витрачено на придбання житла окремим категоріям громадян, що брали участь у бойових діях інших країн, зокрема Афганістані та на компенсацію по земельних ділянках учасникам АТО».

Згідно з прийнятими змінами, у 2018 році додаткові кошти передбачені і для сфери житлово- комунального господарства, культури, управління транспорту та управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер