images/stories/logosait_new.jpg

 

"Біль нестерпний": Пінк скасувала вже чотири концерти через хворобу

Американська співачка Пінк скасувала вже чотири австралійські концерти через проблеми зі здоров'ям, а ще примудрилася опинитися в епіцентрі скандалу, коли папарацці підловили її, хвору на тяжкий вірус, на пляжі.

Як написала Пінк у Instagram, цього понеділка вона вже точно збиралася виступити, але за 20 хвилин до саундчеку їй знову стало зле.

Пінк скосив сильний вірус

"...Мене забрали до лікарні з нестерпним болем", - розказала артистка.

Зі слів Пінк, вона пробула в шпиталі близько доби, і тепер, за приписом лікарів, питиме багато рідини та відпочиватиме. Як пояснила зірка, на своїх концертах вона "не просто стоїть із мікрофоном та співає", а дуже багато рухається, танцює, робить сальто, літає на трапеції тощо. Відтак має бути абсолютно здоровою, щоби повернутися до виступів.

"Я питиму зелений чай і проводитиму час із моїми дітьми. Попереджаю папарацці, ви можете побачити, як я вертикально ходжу за межами клітки мого готельного номеру з двома маленькими дітьми, і ще одне попередження: я можу навіть усміхатися. Але не дуже. Намагатимуся контролювати усмішки", - саркастично зазначила зірка.

Раніше, коментуючи скандальні свої фотографії з пляжу, Пінкназвала папарацці "паразитами". Вона наголосила, що справді почувалася погано, що була на антибіотиках, стероїдах, але поїздка до Байрон-Бей із рідними та друзями була запланована заздалегідь, тому вона не могла відмовитися.

Як відомо, Пінк не лізе за словом у кишеню, коли їй треба заткнути рота інтернет-троллям.

Фото з Instagram Пінк

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер