images/stories/logosait_new.jpg

 

Відомих та молодих дослідників нагороджуватимуть премією Тернопільської міської ради

Відтепер талановиті вчені, дослідники та фахівці, які працюють у закладах освіти та наукових установах міста, отримуватимуть премії Тернопільської міської ради.

Відповідно до затвердженого положення, вік осіб, які висуваються на здобуття премії за рахунок коштів міського бюджету, не може перевищувати 35 років - для осіб, які мають вищу освіту другого (магістерського) рівня, та 50 років - для осіб, які мають науковий ступінь доктора наук або навчаються у докторантурі.

Претендувати на здобуття премії можуть наукові та науково-педагогічні працівники, працівники закладів загальної середньої освіти, коледжів, професійно – технічних закладів, управління освіти і науки ТМР, Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу, докторанти, аспіранти (ад’юнкти), стажисти-дослідники та інженерно-технічні працівники закладів вищої освіти та наукових установ, які розташовані на території міста Тернополя, проводять наукові дослідження, мають опубліковані наукові праці.

Кількість та розмір премій своїм рішенням щорічно затверджує сесія міської ради, проте для відомих учених та фахівців її розмір становитиме не менший 10 прожиткових мінімумів для працездатних осіб; для молодих учених і дослідників – не менший 7 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, а для педагогів - новаторів – не менший, ніж 7 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, встановленому станом на 1 січня календарного року з урахуванням усіх передбачених чинним законодавством України відрахувань.

За детальнішою інформацією можна звертатися в управління освіти і науки Тернопільської міської ради (бульвар Т. Шевченка, 1).

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер