images/stories/logosait_new.jpg

 

Оновлений ФК "Тернопіль-Педліцей" зумів відстояти нічию в матчі з лановецькою командою

Оновлений ФК "Тернопіль-Педліцей" зумів відстояти нічию в матчі з лановецькою командою

У перенесеному матчі 11-го туру першої обласної ліги ФК "Тернопіль-Педліцей", який на 90 відсотків оновив свій склад, зумів зіграти внічию з досвідченим ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт" – 3:3.

Рахунок у матчі відкрили гості з Ланівців. У середині першого тайму Руслан Баб’як скориставшись помилкою центральних оборонців ФК "Тернопіль-Педліцей", метрів з десяти точно пробив у "дев’ятку" (0:1). Незадовго після передачі лівого півзахисника Юрія Музички ударом в один дотик збільшує перевагу лановецької команди їхній нападник Василь Рибак (0:2).

Здавалося, гості легко доведуть матч до перемоги, однак не так сталося. Наприкінці першого тайму після подачі з правого краю ліцеїстом Василем Винничуком, досвідчений оборонець ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт" зрізав м’яча у власні ворота (1:2).

У другому таймі тривалий час команди голів не забивали, але в останні десять хвилин матчу їх було аж три. Спершу ліцеїсти рахунок зрівняли. Після прострільної флангової передачі Максима Кириченка, партнер по команді Віктор Таран переправляв м’яча у порожні ворота (2:2). За три хвилини по тому Михайло Оліяр у штрафному майданчику порушив правила на Арсену Думанюку і Олександр Кобеля ударом з пенальті виводить ФК "Тернопіль-Педліцей" уперед (3:2).

Але не довго раділа молода команда з Тернополя. Практично одразу гості з Ланівців рахунок зрівняли. Це їхній форвард Руслан Баб’як продавив центральних оборонців, вийшов віч-на-віч з тернопільським голкіпером Дмитром Карасьовим і перекинув через нього м’яча. Воротар кінчиками пальців зачепив м’яча, але траєкторію польоту змінити не зміг і той опинився у сітці воріт (3:3)…

ФК "Тернопіль-Педліцей" – ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт" – 3:3 (1:2)

12 серпня. Тернопіль. Стадіон "Педуніверситет". 70 гляд. +26 град.

Судді: Ігор Гарас (Бережани), Вадим Трач (Тернопіль), Артем Трач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Борис Трач (Тернопіль).

ФК "Тернопіль-Педліцей": Карасьов, Дутко, Винничук, Грегуль (Фаник, 90+1), Пізняк, Думанюк, Ваврик (Федчишин, 46), Таран, Кобеля (Валах, 90), Ткачук, Лилик (Кричиненко, 90+1).

ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт": Перейма, І. Шимчишин (Д. Войцещук, 86), Оліяр, Теереп,  Шляпський, Журибіда-к, Лебєдєв, Магеровський (Яцунда, 67), Музичка (Сагайдак, 69), Баб’як, Рибак (Трач, 64).

Голи: Руслан Баб’як (23, 85), Василь Рибак (29), Михайло Оліяр (44, а/г), Віктор Таран (80), Олександр Кобеля (84, з пен.).

Попереджені: С. Лебєдєв (23), М. Оліяр (83), Д. Войцещук (90+1).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер