images/stories/logosait_new.jpg

 

Боксер з Тернопільщини фінішував на Чемпіонаті з блискавичною перемогою

Боксер з Тернопільщини фінішував на Чемпіонаті з блискавичною перемогою(ВІДЕО)

У Дніпрі протягом 5 днів відбувався Чемпіонат України з боксу серед студентів, у якому успішно виступив боксер родом з Тернопільщини Віктор Петров, який у фіналі тріумфував із золотом.

До спортивного комплексу Українського хіміко-технологічного університету з’їхалися студенти-боксери 34 закладів вищої освіти з Дніпропетровської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Чернігівської областей та міста Києва.

За першість у ваговій категорії 75 кілограмів впевнено боровся уродженець Микулинців Віктор Петров. Хлопець переміг суперників в усіх боях та з рахунком 5:0 у фіналі тріумфував із золотом.

— Для кожного спортсмена шлях до успіху на тренуваннях, на ринзі – нелегкий. Потрібно не лише посилено працювати над собою, але й дослухатися до свого наставника – тренера, поради якого інколи – на вагу золота. Варто плекати, відшліфовувати у собі такі риси, як впевненість, стійкість, наполегливість, терпіння, які триматимуть тебе на доброму рівні як при невдачах, так і перемогах, не дадуть відвести погляду від суперника та не підведуть на ринзі у найбільш вирішальну для перемоги хвилину— поділився Віктор Петров.

Варто зазначити, що Віктор Петров народився 16 травня 1996 року на Теребовлянщині. Майстер спорту України міжнародного класу, триразовий чемпіон Європи серед юніорів, срібний призер чемпіонату Світу серед молоді 2014 року. Віктор є володарем Кубка України з боксу 2015 року. Тренер — батько, Заслужений тренер України Віктор Васильович Петров, заснував школу боксу в Микулинцях.

Джерело: Тернополяни

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер